Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO OREGON MATT KRÓM NÉGYZETROZ PZ
MAESTRO OREGON MATT KRÓM NÉGYZETROZ PZ
12 890 Ft 
10 312 Ft

MAESTRO OREGON MATT KRÓM NÉGYZETROZ PZ

Újabb kiváló példája a minimalista stílus térnyerésének. Akár króm, akár fekete változatban rendeljük, egy igazán exkluzív, mégis a végtelenségig egyszerű vonalvezetésű kilincset kapunk. Könnyewd és elegáns, bármilyen modern környezetbe alkalmas.
Szín
króm
Matt króm
Matt fekete
Zár nyílás
Gyártó
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
12 890 Ft 
10 312 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 2 578 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100282