Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

Blog

Miért válasszon laminált padlót?

A laminált padló egy népszerű és praktikus burkolat, amely számos előnnyel rendelkezik. Ha szereti a természetes fa hatását, de nem akar sokat költeni és bíbelődni a karbantartással, akkor a laminált padló lehet az ideális választás.

Ebben a cikkben bemutatjuk a laminált padló főbb jellemzőit, előnyeit és hátrányait, valamint néhány tippet adunk a lerakásához és tisztításához.

Beltéri ajtó zárak - Minden, amit tudni akarsz az ajtózárakról

Az ajtózár nemcsak egy praktikus eszköz, amivel lezárhatjuk vagy kinyithatjuk az ajtót, hanem egy fontos biztonsági elem is, ami megvédi az otthonunkat a jogosulatlan behatolóktól. Az ajtózár kiválasztása során számos szempontot figyelembe kell vennünk, mint például az ajtó típusa, a zár formája, anyaga, rögzítése és rozettája. Ebben a cikkben bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a beltéri ajtó zárakról, hogy segítsünk neked megtalálni a legmegfelelőbbet az otthonodba.

Kilincs típusok - Minden, amit tudni akarsz a kilincsekről
A kilincs nemcsak egy praktikus eszköz, amivel kinyithatjuk vagy bezárhatjuk az ajtót, hanem egy fontos díszítő elem is, ami befolyásolja az otthonunk stílusát és hangulatát.
A kilincsek kiválasztása során számos szempontot figyelembe kell vennünk, mint például az ajtó típusa, a kilincs formája, anyaga, rögzítése és rozettája.
Ebben a cikkben bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a kilincs tipusokról, hogy segítsünk Neked megtalálni a legmegfelelőbbet az otthonodba.

Gyors segítség kilincsválasztáshoz...

Melyik ajtóhoz milyen kilincset válasszak? Jó a WC zár, de mi van, ha a gyerek bezárja magát vele? Létezik-e különleges felületű luxus-kilincs? Körbejárjuk a kérdést...

Beltéri ajtócsere – jó tudni!

Cikkünk az elmúlt évek szakmai tapasztalataira támaszkodva kíván rávilágítani néhány fontos tudnivalóra a beltéri ajtók cseréjéhez kapcsolódóan.

 

 

HC3 antibakteriális bevonat

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül egészségünk védelme. Erre az egyik leghatékonyabb megoldás a HC3 antibakteriális bevonat. 

Amit mindig is tudni akartál...

Vajon miért vásárolnak a 21.században ilyen klasszikus, mondhatni szinte elavult anyagokból készült kilincseket az emberek?

Nyissunk teret - avagy hová vezet egy AJTÓ?

Építünk vele/ beépítés, avagy rombolunk? Teret nyitunk, új területet kapunk vagy épp bezárunk/ elzárunk valamit?