Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO OREGON MATT FEKETE NÉGYZETROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL
MAESTRO OREGON MATT FEKETE NÉGYZETROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL
15 090 Ft 
12 072 Ft

MAESTRO OREGON MATT FEKETE NÉGYZETROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL

Újabb kiváló példája a minimalista stílus térnyerésének. Akár króm, akár fekete változatban rendeljük, egy igazán exkluzív, mégis a végtelenségig egyszerű vonalvezetésű kilincset kapunk. Könnyewd és elegáns, bármilyen modern környezetbe alkalmas.
Szín
króm
Matt króm
Matt fekete
Zár nyílás
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
15 090 Ft 
12 072 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 3 018 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
igen
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100268
Kilincs méretek
A=125 mm D=50 mm