Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO PUNTO ANTRACIT ALACSONY KÖRROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL
MAESTRO PUNTO ANTRACIT ALACSONY KÖRROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL
22 390 Ft 
17 912 Ft

MAESTRO PUNTO ANTRACIT ALACSONY KÖRROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL

A Punto 2020-ban Good Design formatervezői díjat kapott. Nem véletlen, a név jelentése (pont) valóban harmóniában van a megjelenéssel: a körrozetta tényleg olyan, mint egy "jó pont" a design iskolájában. A fogantyú kerekded formája tovább erősíti a pont jó érzetet, melyhez alacsony körrozetta és a gyönyörű felületek társulnak.
Szín
Fényes króm
Matt króm
Antracit
Matt fekete
Zár nyílás
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
22 390 Ft 
17 912 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 4 478 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
nem
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
nem
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
nem
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100323
Kilincs méretek
A=135 mm D=50 mm