Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO ELYPSE INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS LAPROZETTÁVAL BB ZÁRRAL
MAESTRO ELYPSE INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS LAPROZETTÁVAL BB ZÁRRAL
19 990 Ft 
15 992 Ft

MAESTRO ELYPSE INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS LAPROZETTÁVAL BB ZÁRRAL

Ha könnyen akarunk egy otthont, irodát, intézményt vagy bármilyen funkciójú helyiséget modernné varázsolni, akkor az egyik legegyszerűbb megoldás az Elypse. Gyakran találkozhatunk vele, közkedvelt, modern design és nagyon jó ár-érték arány jellemzi.
Szín
Inox
Zár nyílás
Gyártó
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
19 990 Ft 
15 992 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 3 998 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
igen
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100119
Kilincs méretek
A=128 mm D=50 mm