Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

METRO INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS WC ZÁRRAL
METRO INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS WC ZÁRRAL
28 190 Ft 
22 552 Ft

METRO INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS WC ZÁRRAL

A minimalista stílus kedvelői szinte rajonganak ezért a kilincsért. Rozsdamentes felület, hideg, letisztult formavilággal rendelkezik. A modern otthonok és intézmények helyiségeinek méltó darabja a METRO.
Szín
Inox
Zár nyílás
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
28 190 Ft 
22 552 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 5 638 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
igen
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100262
Kilincs méretek
A=128 mm D=50 mm