Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO VIPER FEKETE NÉGYZETROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL
MAESTRO VIPER FEKETE NÉGYZETROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL
23 790 Ft 
19 032 Ft

MAESTRO VIPER FEKETE NÉGYZETROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL

Ez a kilincs is nagyon találó nevet kapott, hiszen pont úgy "tekereg", mint egy vipera. Ráadásul pont olyan egyszerűnek tűnik, mégis méltó kiegészítője lesz a modern környezetnek. A minimalista stílus és a rafinált design kiváló találkozása a Viper
Szín
Fekete
Matt króm
Zár nyílás
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
23 790 Ft 
19 032 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 4 758 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
igen
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100525
Kilincs méretek
A=142 mm D=50 mm