Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO THEMA-PRO INOX OBJEKT 4 KÖRROZETTÁS KILINCS WC ZÁRRAL
MAESTRO THEMA-PRO INOX OBJEKT 4 KÖRROZETTÁS KILINCS WC ZÁRRAL
21 090 Ft 
16 872 Ft

MAESTRO THEMA-PRO INOX OBJEKT 4 KÖRROZETTÁS KILINCS WC ZÁRRAL

A Thema kilincsek általános jellemzői itt is érvényesek: tiszta vonalvezetés, modern design, tartós anyagok és kedvező ár-érték arány. Az Objekt 4 egyet jelent a legerősebb igénybevételnek megfelelő kilinccsel: nagy forgalmú intézményekben, stadionokban, kórházakban, plázákban és kollégiumokban is kiválóan teljesít. 10 év működési és felületi garanciával.
Szín
Inox
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
21 090 Ft 
16 872 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 4 218 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
nem
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
nem
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
nem
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100482
Kilincs méretek
A=130 mm D=52 mm