Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO LIGHT SZATÉN NIKKEL KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL
MAESTRO LIGHT SZATÉN NIKKEL KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL
9 490 Ft 
7 592 Ft

MAESTRO LIGHT SZATÉN NIKKEL KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL

Ez a kilincs a kerekded - vagy épp lekerekítetten szögletes formák és a légies könnyedség tökéletes párosát testesíti meg egy designban. Nem véletlen a névválasztás: valóban light, kecses fogantyúja könnyedén simul a kezünkbe. A tapintás könnyedségét pedig a szatén nikkel felület elegáns hűvössége csak fokozza.
Szín
Szatén nikkel
Zár nyílás
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
9 490 Ft 
7 592 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 1 898 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
nem
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100241
Kilincs méretek
A=122 mm D=50 mm