Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO IMAGE-PRO INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL
MAESTRO IMAGE-PRO INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL
11 790 Ft 
9 432 Ft

MAESTRO IMAGE-PRO INOX NÉGYZETROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL

Ki ne szeretné a hajlított, kerek formákat? Ez a kilincs valóban a kezünkbe simul, ezt segíti elő a forma és az anyag is, hiszen az inox felületnek ez mindenképp sajátja. Modern helyiségekbe ajánljuk, gyakran látjuk különböző közösségi helyiség ajtajain is, hiszen könnyen tisztítható, konkrét vonalvezetésű és nem utolsó sorban kedvező árú termékről van szó.
Szín
Inox
Zár nyílás
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
11 790 Ft 
9 432 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 2 358 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
igen
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100200
Kilincs méretek
A=133 mm D=52 mm