Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO ARCO-COMFORT INOX KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL
MAESTRO ARCO-COMFORT INOX KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL
4 490 Ft 
3 592 Ft

MAESTRO ARCO-COMFORT INOX KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL

Az egyik legközkedveltebb inox kilincs a hazai és nemzetközi nyílászásró-piacon. Ívelt fogantyúja tökéletesen illik mind a körrozettás, mint a négyzetrozettás változathoz. Modern helyiségek stílusos kiegészítője lesz, akár otthonokról, akár intézményekről legyen szó. Fogása kellemes, ára kifejezetten kedvező.

Szín
Inox
Zár nyílás
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
20
4 490 Ft 
3 592 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 898 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
700019