Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 513-5061                              

MAESTRO MARION MATT FEKETE ALACSONY KÖRROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL
MAESTRO MARION MATT FEKETE ALACSONY KÖRROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL
42 690 Ft 
34 152 Ft

MAESTRO MARION MATT FEKETE ALACSONY KÖRROZETTÁS KILINCS BB ZÁRRAL

Valódi különlegesség a Marion! Az alapanyag réz, annak minden pozitív és stabil tulajdonságával, a felület pedig változatos: fényes króm, matt króm, fekete vagy épp pont réz. Ez az, amit a valódi "csúszásgátlós" kilincsnek nevezhetnénk. Elegánsan tömör fogantyú, megbízható, kerek forma a rozettában - igazi egyéniség a Marion.
Szín
Matt fekete
Zár nyílás
BB
Rozetta típus
Körrozetta
20
42 690 Ft 
34 152 Ft
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 8 538 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
igen
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
nem
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
nem
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100251
Kilincs méretek
A=132 mm D=50 mm