Kérdése van? Hívjon minket! +36 (30) 422-02-95

MAESTRO PALLAS SZATÉN NIKKEL KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL
MAESTRO PALLAS SZATÉN NIKKEL KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL
10 890 Ft 
9 801 Ft

MAESTRO PALLAS SZATÉN NIKKEL KÖRROZETTÁS KILINCS PZ ZÁRRAL

A Pallas egy igazi különlegesség: a mostnában divatba jött "csúszásgátló" pöttyök lettek a kiegészítői ennek az egyeébként is modern kilincsnek. Biztos fogás és mégis könnyed vonalvezetés jellemzi a Pallast, a szatén nikkel felület tovább erősíti a modernitást.
Szín
Szatén nikkel
Zár nyílás
Gyártó
Rozetta típus
Gyártói cikkszám
Szállítási információ
10
10 890 Ft 
9 801 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 1 089 Ft
Részletek

BB ZÁR:A belső ajtók ún.kulcslyukas kilincse, a címen vagy az alsó rozettán hagyományos kulcsos zár található. Választás előtt érdemes lemérni a kilincstengely és a kulcs tengelyközepe közötti távolságot. Így kapjuk meg az 55-ös,72-es, 90-es vagy egyéb számmal jelölt méretet és az ehhez megfelelő kilincset.  

 

PZ ZÁR: Ha a helyiség belső ajtaján cilinderes zárbetét található, azt biztonságosan be is tudjuk zárni.  Gyakran használjuk dolgozószobák, irodák, raktárak, egyéb fontos helyiségek ajtajain. Fontos, hogy itt mérjünk! A kilincs tengelye és a cilinderzár felső ívének közepe közötti távolaság a mérvadó. 

 

WC ZÁR: Ha fordítógombos kilincset szeretnénk egy helyiség ajtajára (pl. fürdőszoba, WC), tökéletes választás ez a megoldás. Kifejezetten praktikus, mivel belülről kulcs nélkül, könnyen tudjuk zárni. Bizonyos szempontból (kisgyermekes családok) még biztonságosabb is, mint egy hagyományos zár, hiszen egy lapos fémmel ki tudjuk nyitni az esetlegesen véletlenül bezárt ajtót. Mérjünk kilincstengely és fordítógomb tengely közepe - távolságot!  


Adatok
Gyártó
Maestro
Üvegajtóra szerelhető
igen
Keskenycímes biztonsági (Mantova-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Fúrásbiztos biztonsági (Universal-pajzsos) változata egyedileg rendelhető
igen
Szerelés módja
Szerelés módja
Fúrószár mérete
Fúrószár mérete
Szállítási információ
Rendelhető
Cikkszám
100291
Kilincs méretek
A=120 mm D=50 mm